2012. szeptember 12., szerda

Hit

Minden kezdet nehéz, tudom, így van... Nehéz elkezdeni járni, megtanulni beszélni, iskolába menni, aztán nehéz felnőni is... és ahogy belekerülünk egy-egy új élethelyzetbe, úgy visszatekintve egyre könnyebbnek tűnik minden korábbi gond. Régmúlt tapasztalataimat, kicsiny sikereimet és kudarcaimat ma mind arra használom, hogy túléljem ezt a napot, hogy ez a mai nehezet átvészeljem valahogy. Kemény az élet... de bölcs és tanulságos is. Mert minden nap olyan dolgok elé állít, ami egy kicsit, parányit, de meghaladja azokat a képességeimet, amiket már megszoktam, és rutinszerűen alkalmazok. Sokmindenhez én, az ember kevés vagyok. De valami mégis visz tovább és azt mondja, hogy "noha ez neked nem megy, mégis meg fogod csinálni!" És ez a hang bennem ad új erőt... ez a hang lesz az, aminek egyszer igaza lesz - lehet, hogy nem ma, mert ma még küzdök kicsit, sokmindennel, de holnap valószínűleg hálás leszek érte. 

Isten pontosan tudja, hogy mire van szükségem... számon tartja, és megtalálja a módját, hogy rendelkezésemre bocsássa. Adott embereket, barátokat, családot, társat, lehetőségeket, leckéket... és cserébe annyit kér csupán: "Ne félj, csak higgy!"

Nincsenek megjegyzések:

Elszakítva

28 éven keresztül kerestem valamit. Most, hogy már látlak Téged, azt hiszem, megtaláltam. Már tudom, hogy mi volt az, ami mindig hiányzott....